Bidding has ended on this item.

Picture Information

Image is loading
Image not available
Have one to sell? Sell it yourself

Details about  Dr. Gene Accusure Blood Pressure Monitor TS - BP Monitor + THERMOMETER FOC

NEW LAUNCH ........ WITH TK ALL FEATURES

Dr. Gene Accusure Blood Pressure Monitor TS - BP Monitor + THERMOMETER FOC

Item Information

Item condition:
New
Ended:
08 Jun, 2014 13:01:33 IST
Winning bid:
Rs. 1,300.00
shipping
2 bids ]
 
 
Shipping:
FREE Flat Rate Courier - Delivery anywhere in India | See details
 
Item location:
DELHI, DL, India
 
Ships to:
India
Payments:
PaisaPay (Credit card, EMI, Debit card, Online Bank Transfer)  |  See payment information
International shipping and import charges paid to Pitney Bowes Inc. Learn More- opens in a new window or tab
Returns:
Replacement and refund for this product is covered through | Learn more
eBay item number:
201102558916
Seller assumes all responsibility for this listing.

Item specifics

Condition:
New: A brand-new, unused and undamaged item that is fully opeartional and functions as intended. See the ... Read moreabout the condition
Brand:

Accusure

Type:

Arm BP Monitor


 

AccuSure Blood Pressure Monitor Latest Measuring While Inflation Technology

  1.. What is the Body Material of BP Monitor?

Ans. Hard Plastic
  2.. What is the Dimension of BP Monitor?

Ans. : 15.5*16.5*11 Cms.
  3.. What is the Body Material of Arm Strap?

Ans : Nylon/cotton Material
  4.. What is the Dimension of Arm Strap?

Ans : About 22cm – 32cm
  5.. Strap can be fit to what size of arms?

Ans : Regular Large Size
  6.. How many buttons are there and what is the use of them?

Ans : 3 Buttons (1-Start & Stop 2-Memory 3-Settings)
  7.. What is the Screen/Display Size?

Ans : 93mm x 61mm
  8.. What is the Display type?

Ans : Digital LCD V.A. Display
  9.. What is the weight?

Ans : 640gms (Including all accessories and outer box)
  10.. What is the model number?

Ans : BP - TS
  11.. What is the color of BP Monitor?

Ans : White
  12.. Is there any other color option available?

Ans : No
  13.. Will the customer get same as shown in the ad?

Ans : Yes
  14.. What are the 5 unique points for this product?

·         Measurement while Inflation Technology

·         60 Memory positions with date and time

·         BP Classification Indicator (WHO)

·         Fully Automatic & Highly accurate

·         Regular Large Display
 

15.. What does the WHO Blood Pressure Classification?

Ans : It will indicate that your blood pressure value as per the WHO (World Health Organization)
  16.. What is Latest Measuring while Inflation technology?

Ans : Normally all BP Monitors available in the market on Inflation & Deflation Technology
  17.. How does it indicate irregular heartbeat?

Ans : It blinks vibration heart in the front of pulse
  18.. Kindly explain (60 Memories with Date & Time)?

Ans : Storage capacity for last 60 results with time & date
  19.. How to use it (explain)?

Ans : Mentioned in the user manual which provided with the machine to every end users.
  20.. Does it run on electricity or battery?

Ans : Both options are available
  21.. If, it runs on battery then how many batteries are required to operate it?

Ans : 4pc. AA Alkaline Batteries
  22.. How long batteries will last?

Ans : 200 readings
  23.. What would be there in the sales package?

Ans : User Manual, Warranty Card, Battery set
  24.. How much time does it take to display the readings?

Ans : 40-60 seconds
  25.. Is it medically certified Device?

Ans : Yes
  26.. What is the Brand name?

Ans : Dr. Gene / Accusure
  27.. Brand country?

Ans : India
  28.. Manufacturing country and year?

Ans : Zhongshan Tanstek Electronic Co. Ltd.
  29.. Any Warranty?

Ans : One Year Manufacturing Warranty
  30.. MRP?

Ans : 2995/-

Questions and answers about this item

No questions or answers have been posted about this item.




Seller assumes all responsibility for this listing.

Shipping and handling

Item location: DELHI, DL, India
Shipping to: India
Domestic handling time

Return policy

Return policy details
Replacement and refund for this product is covered througheBay Guarantee

Payment details

Payment method Buyer protection on eBay
Credit / Debit card and online bank transfer:

PaisaPay To know more about PaisaPay click here.

EMI Logo
Pay for this item in easy 3 or 6 months installments!
(EMI payments valid only for ICICI, HDFC or Citibank credit cards.
Learn more.)
Make the smart choice:
Use PaisaPay, complete your purchase on eBay!
  • PaisaPay sends your money to the seller after you get the item
  • Most items are shipped within 2 days of payment
  • Replacement or Refund if you are not 100% satisfied*
Know more | *T&C apply

Place bid

Time left:
Current bid:
(Approximately ##1##)
Shipping:
Import charges:
Your max bid:
Your max bid:
By clicking Confirm bid, you commit to buy this item from the seller if you are the winning bidder.
By clicking Confirm bid, you are committing to buy this item from the seller if you are the winning bidder and have read and agree to the Global Shipping Program terms and conditions - opens in a new window or tab. Import charges previously quoted are subject to change if you increase you maximum bid amount.
Cancel
Loading...
Resume bidding, if the page does not update immediately.
Place bid
Review and confirm your bid
Bid confirmation
d
h
m
s
day
hour
hours
FREE shipping
See item description
(Approximately ##1##)
(Enter ##1## or more)
(Enter more than ##1##)
Your max bid:
Increase max bid
Place bid
Confirm bid
Increase max bid
Cancel
Change bid
Close
, you've been outbid. Don't let it get away - bid again!
, you're the highest bidder on this item. Hope you win it!
, you're the first bidder. Hope you win!
, you're currently the high bidder, but you're close to getting outbid.
, this auction is almost over and you're currently the high bidder.
, you're the high bidder, but the reserve price hasn't been met.
Please enter your bid again.
Please enter a valid number as the bid price.
Enter an amount that is equal or greater than the minimum bid required. This can be found under the bid entry box.
Maximum bids can't be lowered once they're submitted.
This seller requires the buyer to have a PayPal account to purchase this item. Get a PayPal account here .
Your bid is greater than or equal to the Buy It Now price. We recommend you purchase this item via Buy It Now. If you still wish to bid, you may do so below.
Time left:
Current bid:
(approximately ##1##)
Your maximum bid:
(approximately ##1##)
Increase your maximum bid:
By clicking 1 Click Bid, you commit to buy this item from the seller if you're the winning bidder. Learn moreabout 1-click bid - opens in a new window or tab
day
hour
min
sec
days
hours
mins
secs
(approximately ##1##)
Winning bid:
Starting bid:
Close
Congrats! The auction has ended and you're the winner.
The auction has ended, but the reserve price was not met.
Sorry, the auction has ended and you were outbid.
Good news, you're the high bidder.
Sorry, you've been outbid.
You're the high bidder, but the reserve price is not met.
Please enter a higher amount than the current bid.
Maximum bids cannot be lowered once submitted.
Please enter a valid number.

Additional site navigation